KJÆRESTER: Kate Hudson og Danny Fujikawa strålte på den røde løperen i går.
KJÆRESTER: Kate Hudson og Danny Fujikawa strålte på den røde løperen i går. Foto: AFP
Den amerikanske skuespilleren Kate Hudson (38) har funnet kjærligheten igjen, og nok en gang er det en musiker som har kapret hjertet hennes.

Den utkårede heter Danny Fujikawa, og er tidligere vokalist og gitarist i bandet Chief, det skriver VG.

Under gårsdagens premiere på morens nyeste film «Snatched», viste de to seg for første gang sammen, og både kysset og klemte for fotografene på den røde løperen.
asd
PENT PAR: Gårsdagens opptreden var den første offentlige paret gjorde sammen. Foto: AFP

Ble koblet til Pitt
At skuespillere og musikere i Hollywood ofte finner tone burde ikke sjokkere noen, og som mange andre har Hudson muligens en greie for musikere.

Hun har nemlig tidligere vært både gift med Chris Robinson fra Black Crowes, og Muse-vokalist Matt Bellamy. Førstnevnte har hun sønnen Ryder Russell Robinson (13) med, og med Matt Bellamy har hun sønnen Bingham Hawn Bellamy (5).

Tidligere i vinter verserte det rykter i Hollywood om at Hudson var den nye kjæresten til Brad Pitt, uten at det ser ut til at de ryktene holdt vann.


Kjente foreldre
Til tross for at Kate Hudson bare er 38 år, har hun allerede en karriere i Hollywood som strekker seg over 20 år.

Men så var også forutsetningene hennes for å lykkes i Hollywood bedre enn de fleste, hun er nemlig datter av Goldie Hawn og stedatteren til Kurt Russel. Forholdet mellom Hudson og Russel skal være svært nært.

Til nettstedet Entertainment Tonight har de begge gitt sin velsignelse til datterens nyeste kjæreste, og mamma Goldie Hawn sier at svigersønnen er en «veldig fin mann».

LES OGSÅ: Kjendisdøtre som er prikk like sine mødre
ads
FIN SLEKT: Kate Hudson er datter av Goldie Hawn, og stedatter til Kurt Russell. Alle tre koste seg på den røde løperen. Foto: AP
Flere kanaler